Close

Before the Flood

· Updated On · Posted On
Before the Flood
7.8/559 votat

Before the Flood me titra Shqip

Një vështrim nga Leonardo Di Caprio se si ndryshimet klimatike ndikojnë në mjedisin tonë dhe çfarë shoqëria mund të bëjë për të parandaluar zhdukjen e specieve të rrezikuara, ekosistemeve, dhe komuniteteve vendase në të gjithë planetin.

Gallery Before the Flood

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *