Close

Being the Ricardos

· Updated On · Posted On
Being the Ricardos
7.2/31 votat

Being the Ricardos me Titra Shqip

Lucille Ball dhe Desi Arnaz teksa përballen me një krizë që mund t’i japë fund karrierës së tyre dhe një tjetër që mund t’i japë fund martesës së tyre.

Gallery Being the Ricardos

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.