Close

Belfast

· Updated On · Posted On
Belfast
6.9/14 votat

Belfast me Titra Shqip

Budi është një djalë i ri në prag të adoleshencës, jeta e të cilit është e mbushur me dashuri familjare, rrëqethje fëmijërie dhe një romancë të lulëzuar. Megjithatë, me qytetin e tij të dashur të përfshirë në trazira në rritje, familja e tij përballet me një zgjedhje të rëndësishme: të shpresojë se konflikti do të kalojë ose të lërë gjithçka që dinë pas për një jetë të re.

Gallery Belfast

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.