Close

Below Zero

· Updated On · Posted On
Below Zero
6.4/634 votat

Below Zero me Titra Shqip

Një detyrë rutinë policie kthehet në një situatë jetë a vdekje, kur dikush i etur për drejtësi dhe hakmarje, sulmon kamionin e policisë dhe bën ç’mos që të zbuloj të vërtetën, duke treguar që jo gjithçka është bardhë e zi, por që shpesh rregullat thyhen në emër të dashurisë.

Gallery Below Zero

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.