Close

Beneath a Sea of Lights

· Updated On · Posted On
Beneath a Sea of Lights
5.7/6 votat

Beneath a Sea of Lights me Titra Shqip

Një emigrant mundohet të mbijetojë në një vend të ri, pa ndihmën e askujt për t’i paguar mamasë së sëmurë faturat e spitalit. Por vështirësitë e ndryshme me të cilat përballet dhe njerëzit të cilët takon e vendosin përballë aventurave të pamenduara.

Gallery Beneath a Sea of Lights

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.