Close

Berlin, Berlin

· Updated On · Posted On
Berlin, Berlin
5.5/36 votat

Berlin, Berlin me Titra Shqip

Jeta e Lolës në Berlin është po aq e ndërlikuarar sa gjithmonë. Pasi historia me Svenin, kushëririn e saj të dytë, mbaroi, ajo u lidh me shokun e saj të ngushtë, Hartin dhe tani janë gati të martohen. Por Sveni ka një tjetër plan.

Gallery Berlin, Berlin

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.