Close

Biggie: I Got a Story to Tell

· Updated On · Posted On
Biggie: I Got a Story to Tell
7.2/75 votat

Biggie: I Got a Story to Tell me Titra Shqip

Ky dokumentar përmban pamje të rralla të filmuara nga miku më i mirë i Christopher Wallace, Damion “D-Roc” Butler, dhe intervista me familjen dhe miqtë e tij më të ngushtë, duke zbuluar një anë të Biggie Smalls që bota kurrë nuk e dinte.

Gallery Biggie: I Got a Story to Tell

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.