Close

Birds of Paradise (2021)

· Updated On · Posted On
Birds of Paradise (2021)
7.5/18 votat

Birds of Paradise me Titra Shqip

Dy valltare në një akademi elitare të baletit në Paris duhet të konkurrojnë për një kontratë për t’u bashkuar me Opéra National de Paris të lakmuar teksa përballen me natyrën e tyre konkurruese, zgjimet seksuale dhe sa larg do të shkonin për të fituar.

Gallery Birds of Paradise (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.