Close

Black Gold

· Updated On · Posted On
Black Gold
6.5/195 votat

Black Gold me Titra Shqip

Vitet 1930 në shtetet e Arabisë, koha e kulmit të lindjes së puseve të naftës përshkruhet një princ i ri Arab i cili detyrohet të zgjedhë besnikërinë ndaj babait të tij konservativ ose kunatit të tij modern dhe liberal.

Gallery Black Gold

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.