Close

Bliss

· Updated On · Posted On
Bliss
5.5/385 votat

Bliss me Titra Shqip

Pasi divorcohet së fundmi dhe pushohet nga puna, Greg takon Izabelën misterioze, një grua të pastrehë dhe të bindur se bota e ndotur dhe e dëmtuar përreth tyre është thjesht një simulim kompjuterik. Edhe pse dyshon në fjalët e saj në fillim, Greg zbulon me kalimin e kohës se mund të ketë ndonjë të vërtetë në komplotin e çmendur të Izabelës.

Gallery Bliss

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.