Blood Red Sky

· Updated On · Posted On
Blood Red Sky
7.2/849 votat

Blood Red Sky me Titra Shqip

Një grua me një sëmundje misterioze kalon një tmerr kur nxjerr në pah anën e saj të rrezikshme teksa një grup terroristësh rrëmbejnë avionin dhe e marrin nën kontroll gjatë një fluturimi transatlantik natën.

Gallery Blood Red Sky

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *