Borat

· Updated On · Posted On
Borat
6.7/4039 votat

Borat me Titra Shqip

Personaliteti televiziv i Kazakstanit, Borat, shkon në Shtetet e Bashkuara për të raportuar mbi “shtetin më madhështor të botës”. Së bashku me një staf dokumentarësh që e ndjekin, Borati është më i interesuar të gjejë dhe të martohet me Pamela Anderson se sa të merret me detyrën që i është dhënë.

Gallery Borat

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *