Close

Breathe In

· Updated On · Posted On
Breathe In
6/252 votat

Breathe In me Titra Shqip

Kur një studente me program shkëmbimi vjen në një vend të vogël të qytetit të Nju Jorkut, ajo sfidon dinamikat e marrëdhënies së familjes mikpritëse dhe i ndryshon përgjithmonë jetët e tyre.

Gallery Breathe In

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.