Close

Breeder

· Updated On · Posted On
Breeder
5.3/16 votat

Breeder me Titra Shqip

Një biznesmene e pamëshirshme rrëmben gra të reja si pjesë e një eksperimenti të tmerrshëm biologjik për të përmbysur procesin e plakjes. Kur Mia shkon për të hetuar, ajo e gjen veten të bllokuar, të markuar dhe të torturuar në një laborator mjekësor nëntokësor.

Gallery Breeder

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.