Budhia Singh: Born to Run

· Modifikuar · Postuar
Budhia Singh: Born to Run
6.1/10 votat

Budhia Singh: Born to Run me Titra Shqip

Filmi është një biografi për Budia Singun, vrapuesin më të vogël të maratonës në botë, historia e të cilit ngjalli debat dhe inspirim në të gjithë botën.

Gallery Budhia Singh: Born to Run

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *