Close

Candy

· Updated On · Posted On
Candy
7.2/464 votat

Candy me Titra Shqip

Një artiste me emrin Kandi dhe një poet frymëzues i quajtur Dan, bëhen vartës të drogës dhe përpjekjeve të dështuara për t’u pastruar.

Gallery Candy

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.