Candyman (2021)

· Updated On · Posted On
Candyman (2021)
6.7/241 votat

Candyman me Titra Shqip

Anthony dhe partneri i tij lëvizin në një papafingo në Cabrini-Green tani të xhenierizuar, dhe pasi një takim i rastësishëm me një plakxitës e ekspozon Anthony në historinë e vërtetë prapa Candyman, ai hap pa dije një derë për një të kaluar komplekse që zbulon mendjen e tij të shëndoshë dhe lëshon një valë të tmerrshme dhune.

Gallery Candyman (2021)

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *