Close

Capernaum

· Updated On · Posted On
Capernaum
8.3/1099 votat

Capernaum me Titra Shqip

Një fëmijë i zgjuar e gjaknxehtë, u ikën prindërve të tij të pakujdesshëm dhe mbijeton në rrugë, ku kujdeset për refugjaten etiopiane Rahil dhe djalin e saj Jonas… Një 12-vjeçar libanez që kryen një krim dhe vendos të kërkojë drejtësi në sallën e gjyqit, kundër atyre që i kanë bërë kokën…

Gallery Capernaum

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.