Captain Fantastic

· Updated On · Posted On
Captain Fantastic
7.9/5032 votat

Captain Fantastic me Titra Shqip

Captain Fantastic: Në pyjet në veri-perëndim të Oqeanit Paqësor, një baba i përkushtuar për rritjen e gjashtë fëmijëve të tij me një edukim rigoroz fizik dhe intelektual, detyrohet të lërë parajsën e tij dhe të hyjë në botë, duke sfiduar idenë e tij se çfarë do të thotë të jesh prind.

Gallery Captain Fantastic

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *