Close

Charlie Bartlett

· Updated On · Posted On
Charlie Bartlett
6.7/484 votat

Charlie Bartlett me Titra Shqip

Çarli Bartlet është një 17 vjeçar inovativ dhe tepër i përgatitur por që has probleme me popullaritetin në shkollë. Kështu ai ndërmerr veprime nga më të ndryshmet që të ndihet i plotësuar.

Gallery Charlie Bartlett

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.