Chronicles of the Ghostly Tribe

· Modifikuar · Postuar
Chronicles of the Ghostly Tribe
5.5/86 votat

Chronicles of the Ghostly Tribe me Titra Shqip

Në malet diku afër kufirit të Mongolisë, disa persona gjejnë fosile gjigante krijesash të panjohura. Nisin një gerrmin nëntokësor me udhëheqjen e Profesor Yang dhe zbulojnë diçka të mistershme.

Gallery Chronicles of the Ghostly Tribe

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *