Cinderella

· Updated On · Posted On
Cinderella
6.9/523 votat

Cinderella me Titra Shqip

Një film muzikor modern me një vështrim të guximshëm në përrallën klasike. Heroina jonë ambicioze ka ëndrra të mëdha dhe me ndihmën e Kumbarit të saj të mrekullueshëm, ajo këmbëngul për t’i realizuar ato.

Gallery Cinderella

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *