Close

Cinema Paradiso

· Updated On · Posted On
Cinema Paradiso
8.5/3032 votat

Cinema Paradiso me Titra Shqip

Një regjisor kujton fëmijërinë e tij kur ra në dashuri me filmat në kinema në vendlindjen e tij dhe zuri miqësi me punonjësin e projektorit të kinemasë.

Gallery Cinema Paradiso

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.