Clean Hands

· Updated On · Posted On
Clean Hands
5.7/24 votat

Clean Hands me Titra Shqip

Bashkëshortja dhe fëmijët e një shpërndarësi droge të cilët janë ne dijeni te punës se tij te piste, bëjnë një jetë luksoze deri në kohën që biznesi i tij merr për ters. Me përpjekjen e të shoqes për të mbrojtur fëmijët, ai largohet nga biznesi dhe rrezikon me shume se jetën e tij…

Gallery Clean Hands

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *