Clifford the Big Red Dog

· Updated On · Posted On
Clifford the Big Red Dog
7.0/0 votat

Clifford the Big Red Dog me Titra Shqip

Ndërsa Emily përpiqet të përshtatet në shtëpi dhe në shkollë, ajo zbulon një qenush të vogël të kuq, i cili është i destinuar të bëhet shoqja e saj më e mirë. Kur Clifford i nënshtrohet në mënyrë magjike një rritjeje të madhe, bëhet një qen gjigant dhe tërheq vëmendjen e një kompanie gjenetike, Emily dhe xhaxhai i saj Kejsi duhet të luftojnë forcat e lakmisë ndërsa shkojnë në arrati nëpër qytetin e Nju Jorkut. Gjatë rrugës, Clifford ndikon në jetën e të gjithëve përreth tij dhe i mëson Emily-t dhe xhaxhait të saj kuptimin e vërtetë të pranimit dhe dashurisë pa kushte.

Gallery Clifford the Big Red Dog

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *