C’mon C’mon

· Modifikuar · Postuar
C’mon C’mon
7.7/19 votat

C’mon C’mon me Titra Shqip

Një regjisor dokumentarësh, projekti i fundit i të cilit përfshin fëmijë të talentuar, lidhet me nipin e tij inteligjent por të ndjeshëm, babai i të cilit lufton me çrregullimin bipolar dhe është në kontrollin e një episodi maniak.

Gallery C’mon C’mon

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *