Cocktail

· Updated On · Posted On
Cocktail
6/1022 votat

Cocktail me Titra Shqip

Tom Cruise, në këtë film shfaqet si një banakier i talentuar, i cili zë një punë në Xhamajka dhe bie në dashuri.

Gallery Cocktail

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *