Close

CODA

· Updated On · Posted On
CODA
8.4/161 votat

CODA me Titra Shqip

Rubi, është personi i vetëm që dëgjon në familjen e saj të shurdhër. Kur biznesi i peshkimit i familjes kërcënohet, Rubi e gjen veten të ndarë mes ndjekjes së dashurisë së saj për muzikën dhe frikës për të braktisur prindërit e saj.

Gallery CODA

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.