Come and See

· Modifikuar · Postuar
Come and See
8.3/750 votat

Come and See me Titra Shqip

Pasi e gjen një pushkë të vjetër, një djalë i ri i bashkohet ushtrisë Sovjetike dhe përjeton tmerret e luftës së Dytë Botërore kundër forcave të pamëshirshme Gjermane.

Gallery Come and See

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *