Come Away

· Updated On · Posted On
Come Away
6/161 votat

Come Away me Titra Shqip

Kur vëllai i tyre i madh vdes, Piteri dhe Liza kërkojnë të shpëtojnë prindërit e tyre nga dëshpërimi derisa të detyrohen të zgjedhin midis shtëpisë dhe imagjinatës, duke hedhur bazën për udhëtimet e tyre ikonike në botën e çudirave dhe Kurrkund.

Gallery Come Away

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *