Constantine: The House of Mystery

· Updated On · Posted On
Constantine: The House of Mystery
7.0/0 votat

Constantine: The House of Mystery me Titra Shqip

Xhon Konstantine zgjohet në Shtëpinë e frikshme të Misterit pa kujtuar se si arriti atje. Për fat të mirë, Zatanna dhe miqtë e tij janë të gjithë aty. Fatkeqësisht, ata kanë një zakon të keq të shndërrohen në demonë dhe ta grisin atë në copa, pa pushim!

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *