Cosmic Sin

· Modifikuar · Postuar
Cosmic Sin
4.5/284 votat

Cosmic Sin me Titra Shqip

Në vitin 2524, katër shekuj pasi njerëzit filluan të kolonizonin planetët e jashtëm, ish-gjenerali Xhejms Ford kthehet përsëri në detyrë pasi një flotë e huaj armiqësore sulmon ushtarët në një planet të largët. Rreziku që i kanoset njerëzimit përshkallëzohet shpejt në një luftë ndëryjore, ndërkohë që Fordi dhe një ekip ushtarësh elitarë përpiqen të ndalojnë sulmin e afërt para se të jetë tepër vonë.

Gallery Cosmic Sin

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *