Close

Cruella

· Updated On · Posted On
Cruella
8.3/5302 votat

Cruella me Titra Shqip

Historia që flet për fillimet e Kruela DeVil dhe si u kthye në të ligën e çmendur që njihet në filmat e dalmatëve.

Gallery Cruella

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.