Dangerous

· Modifikuar · Postuar
Dangerous
7.0/0 votat

Dangerous me Titra Shqip

Një sociopath i reformuar shkon në një ishull të largët pas vdekjes së vëllait të tij. Menjëherë pas mbërritjes së tij, ishulli bie nën rrethimin e një bande vdekjeprurëse mercenarësh dhe kur zbulon rolin e tyre në vdekjen e vëllait të tij, ai fillon një kërkim të pamëshirshëm për hakmarrje.

Gallery Dangerous

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *