Dark Web: Cicada 3301

· Updated On · Posted On
Dark Web: Cicada 3301
6.4/61 votat

Dark Web: Cicada 3301 me Titra Shqip

Hakeri gjenial Konor zbulon Cicada 3301, një gjueti thesari në internet që mund të jetë një mjet rekrutimi për një shoqëri sekrete. Së shpejti Conner, miku i ekspertit të artit Avi dhe bibliotekarja e fshehtë Guen po vrapojnë nga faqet e grafiteve në bibliotekat e lashta për të zbuluar të dhëna të botës reale. Por ata duhet t’i kalojnë agjentët agresivë të NSA-së, gjithashtu të nxehtë në gjurmët e Cicada, të cilët duan lavdinë për veten e tyre.

Gallery Dark Web: Cicada 3301

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *