Dashing in December

· Modifikuar · Postuar
Dashing in December
6.8/8 votat

Dashing in December me Titra Shqip

Kur Wyatt Burwalli më në fund kthehet në shtëpi për pushime, në një përpjekje për të bindur nënën e tij, Debin, që të shesë fermën e familjes në Kolorado, një romancë ndizet papritur midis Wyatt-it dhe ndihmësit të tyre të pashëm, Heath Ramosit, i cili ëndërron të shpëtojë fermën, teksa zgjon shpirtin e Krishtlindjes në zemrën e vetmuar të Wyatt-it.

Gallery Dashing in December

,

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *