David Attenborough: A Life on Our Planet

· Modifikuar · Postuar
David Attenborough: A Life on Our Planet
8.5/190 votat

David Attenborough: A Life on Our Planet me Titra Shqip

Në 93 vitet e jetës së tij, Atenborou ka vizituar çdo kontinent të globit, duke eksploruar vendet e egra të planetit dhe duke dokumentuar botën e gjallë në gjithë larmishmërinë e saj. Por gjatë jetës së tij, Atenborou ka parë me sytë e tij edhe ndikimin monumental të njeriut mbi natyrën. Ky dokumentar është dëshmia e jetës së tij.

Gallery David Attenborough: A Life on Our Planet

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *