Day Shift

· Updated On · Posted On
Day Shift
6.4/71 votat

Day Shift me Titra Shqip

Një gjuetar vampirësh në Los Anxhelos ka një javë për të gjetur paratë për të paguar shkollimin dhe protezat e fëmijës së tij. Përpjekja për të siguruar jetesën këto ditë thjesht mund ta vrasë atë.

Gallery Day Shift

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *