Close

Deadlock

· Updated On · Posted On
Deadlock
4.5/2 votat

Deadlock me Titra Shqip

Mack është një ish-ushtar i cili, pas luftës, u zhvendos në një qytet me një termocentral bërthamor, ku pothuajse të gjithë punojnë. Jeta është e qetë për të atje, derisa një bandë mercenarësh të udhëhequr nga Ron sulmojnë reaktorin dhe marrin peng të gjithë, përfshirë një grup fëmijësh në një udhëtim shkollor. Tani Mack është në një garë kundër kohës dhe duhet të përdorë stërvitjen e tij ushtarake për të mposhtur Ronin përpara se ai ta vërë reaktorin në shkrirje. Gjatë rrugës ai zbulon motivin e Ronit, i cili zbulon një sekret më të madh që fshihet qyteti i Mack.

Gallery Deadlock

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.