Death Note

· Modifikuar · Postuar
Death Note
7/452 votat

Death Note me Titra Shqip

Death Note pjesa 1: Një betejë midis dy mendjeve më të ndritura të botës fillon kur Light Yagami gjen “Bllokun e Vdekjes”, një bllok me fuqinë për të vrarë dhe ai vendos të shpëtojë botën nga kriminelët.

Gallery Death Note

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *