Close

Death of a Fool

· Updated On · Posted On
Death of a Fool
7.0/0 votat

Death of a Fool me Titra Shqip

Një adoleshent dhe gjyshi i tij i cili është në prag vdekje, kryjnë investigime për botën e përtejme, në Miami. Aty takojnë një burrë misterioz i cili i punëson ata për të gjetur sekretin e pavdekësisë.

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.