Deathstroke: Knights & Dragons – The Movie

· Modifikuar · Postuar
Deathstroke: Knights & Dragons – The Movie
7/228 votat

Deathstroke: Knights & Dragons – The Movie me Titra Shqip

Vrasësi Slade Wilson ka dy jetë: një jetë si vrasës i pamëshirshëm i njohur si Deathstroke dhe një jetë si një njeri familjar. A mund ti shlyejë ai mëkatet e së kaluarës apo do të jetë familja e tij ajo që do paguajë çmimin përfundimtar?

Gallery Deathstroke: Knights & Dragons – The Movie

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *