Deep Water

· Updated On · Posted On
Deep Water
5.5/163 votat

Deep Water me Titra Shqip

Vik dhe Melinda Van Allen janë një çift në qytetin e vogël të Little Wesley. Martesa e tyre pa dashuri mbahet e bashkuar vetëm nga një marrëveshje e pasigurt ku, për të shmangur rrëmujën e divorcit, Melinda lejohet të marrë çdo numër të dashuruarsh për sa kohë që ajo nuk braktis familjen e saj.

Gallery Deep Water

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *