Close

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train

· Updated On · Posted On
Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train
8.4/1620 votat

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train me Titra Shqip

Një djalë i rritur dhe një djalë tjetër që zbulon fuqinë e tij të vërtetë kur fle, hipin në Trenin e Pafundësisë në një mision të ri me Shtyllën e Flakës. Misioni i tyre është të mposhtin një demon i cili ka torturuar njerëzit dhe duke vrarë vrasësit e demonëve që e kundërshtojnë atë.

Gallery Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.