Close

Destination Wedding

· Updated On · Posted On
Destination Wedding
5.7/486 votat

Destination Wedding me Titra Shqip

Kur Frenk dhe Lindsi takohen rrugës për tek një dasmë, zbulojnë se kanë shumë të përbashkëta; të dy urrejnë nusen, urrejnë dhëndrin, urrejnë dasmën, urrejnë veten dhe të tjerët. Janë të dy njësoj të pakëndshëm dhe të mjerë.

Gallery Destination Wedding

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.