Detective Chinatown 3

Detective Chinatown 3
5.2/22 votat

Detective Chinatown 3 me Titra Shqip

Një vrasje ndodh në Tokio dhe detektivët Tang Ren dhe Kin Feng marrin një ftesë për ta investiguar. Një beteje midis detektivëve më të mirë të Azisë nis duke sjellë edhe shumë humor.

Gallery Detective Chinatown 3

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *