Detention

· Updated On · Posted On
Detention
5.6/267 votat

Detention me Titra Shqip

Josh Hutcherson, Dane Cook dhe Spencer Locke luajnë te DËNIMI, një komedi-horror adoleshentësh ku nxënësit vendas të Liqenit të Përhimët duhet të mbijetojnë vitin e tyre të fundit të shkollës së mesme. Pengesë në rrugën e tyre është Hirushja, një vrasëse filmash që duket se ka ardhur në jetë dhe po gjuan nxënësit e shkollës. Ndërsa koha kalon dhe trupat bëhen pirg, të dyshuarit përfshihen në një garë kundër kohës për ta ndaluar Hirushen dhe të shpëtojnë botën – vetëm nëse arrijnë të shpëtojnë nga DËNIMI.

Gallery Detention

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *