Close

Dhoom 3

· Updated On · Posted On
Dhoom 3
5.9/189 votat

Dhoom 3 me Titra Shqip

Për të marrë hak për vdekjen e babait të tij, një artist cirku i trajnuar në magji dhe akrobaci kthehet në hajdut për të rrëzuar poshtë një bankë të korruptuar në Çikago. Dy policë nga Mumbai janë caktuar për rastin.

Gallery Dhoom 3

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.