Diary of a Wimpy Kid

· Updated On · Posted On
Diary of a Wimpy Kid
6.8/8 votat

Diary of a Wimpy Kid me Titra Shqip

Greg Heffley është një fëmijë i dobët, por ambicioz, me një imagjinatë aktive dhe plane të mëdha për t’u bërë i pasur dhe i famshëm – ai thjesht duhet t’i mbijetojë shkollës së mesme fillimisht.

Gallery Diary of a Wimpy Kid

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *