Don’t Look Back

· Modifikuar · Postuar
Don’t Look Back
5.6/151 votat

Don’t Look Back me Titra Shqip

Zhani një shkrimtare, e martuar me dy fëmijë – fillon të shikoj ndryshime të pashpjegueshme në shtëpinë e saj. Trupi fillon t’i ndryshoj. Askush tjetër nuk duket sikur e vë re. Të gjithë i thonë që është stresi për të mbaruar librin e ardhshëm, por ajo fillon të kuptoj se është diçka më e thellë dhe më shqetësuese.

Gallery Don’t Look Back

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *